28 дек. 2007 г., 21:41

Няма те 

  Поэзия » Другая
464 0 3

                                              На моя брат

 

Няма те! Как искам аз да те открия,

очите ми те търсят всеки ден.

Сълзите си не мога да изтрия,

тъгата дълго се таи във мен.

 Поглеждам в огледалото и виждам,

че времето лети, лети,

а теб те няма, мое братче.

Върви към своята сестра. Върви!

Ще те открия някой ден. Аз зная.

Ще чуя с радост твоя глас

и с мен ще бъдеш ти докрая,

аз моля се на Бога да е с нас.

Бъди със мен! Ела при мен!

Как искам аз да те прегърна

и скитам се, и тебе търся,

при мене искам да те върна.

 

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??