2 мая 2023 г., 15:02

Нямам представа защо те обичам 

  Поэзия » Любовная
599 0 0

Нямам представа, защо те обичам...

Но е толкова хубаво да мисля за теб!

Колко е лесно да вярвам в мечтите.

Колко са близо звезди и небе!

Нямам представа, но все се усмихвам.

Някак ми идва отвътре, просто така.

С теб ми е цветен деня и различен.

Даже танцувам боса в дъжда.

Нямам представа, но и не питам.

Добре ми е с теб, нека остане така. 

Нека не зная защо те обичам,

но зная, щастлива съм с теб!

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??