11 мар. 2008 г., 08:59

Нюанси 

  Поэзия » Любовная
519 0 4

 

 

Утрото е в твойте длани.

 Там се губи реката.

Вечерта е в мойте устни.

Те целуват луната.

 

Следи, отдавна начертани,

се губят в жълтия пясък.

Вълните плисват изкусно,

унесени от лунния блясък.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??