11.03.2008 г., 8:59 ч.

Нюанси 

  Поезия » Любовна
524 0 4

 

 

Утрото е в твойте длани.

 Там се губи реката.

Вечерта е в мойте устни.

Те целуват луната.

 

Следи, отдавна начертани,

се губят в жълтия пясък.

Вълните плисват изкусно,

унесени от лунния блясък.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??