Mar 11, 2008, 8:59 AM

Нюанси 

  Poetry » Love
523 0 4

 

 

Утрото е в твойте длани.

 Там се губи реката.

Вечерта е в мойте устни.

Те целуват луната.

 

Следи, отдавна начертани,

се губят в жълтия пясък.

Вълните плисват изкусно,

унесени от лунния блясък.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??