За тебе аз съм твое светло утре
и обещание за една усмивка
Чрез песента на славея извътре
се ражда нов живот и радост бликва
Ще бъда тук до тебе ще остана
и вплела пръсти в твойта силна длан
ще се възрадвам с теб и ще създавам
наравно с тебе твоя светъл блян
А ти дерзай, постигай и бори се
живота си прекрасен сътвори
и всеки ден надбягвай се с мечтите
в живота влюбвай се, живей, бъди...
© Росица Георгиева Все права защищены