Ръкопляскане,аплодисменти...
овации,хъс...смях истеричен
пронизващо сух,вятър хроничен
кашлица ,смут и бездимен барут.
Пресъда болен,луд за боклук.
Смях,сълзи,копнежи човешки
за богатство,пари.А къде е Народа!?
В тъмата стой...защо ли?
Обезличен,без история без ама нали.
Силно излишен,прокуден дори.
Хляба насъщен,горчи ли,горчи.
Народа ни гине,но знаеш го ти.
© Ангел Все права защищены