19 мая 2009 г., 12:07

Обич 

  Поэзия » Любовная
806 0 11

Обичам те още,

там в тъмните нощи,

където кръвта ти диво тече,

където се сплитат тъй нежно мечтите

и пак те откривам във мойто сърце.


Сега си далече,

но знам, че те имам

в света ни, изплетен от нежност и плам,

остави в душата ми дива безбрежност

и в мен ще те нося завинаги, знам.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??