May 19, 2009, 12:07 PM

Обич 

  Poetry » Love
799 0 11

Обичам те още,

там в тъмните нощи,

където кръвта ти диво тече,

където се сплитат тъй нежно мечтите

и пак те откривам във мойто сърце.


Сега си далече,

но знам, че те имам

в света ни, изплетен от нежност и плам,

остави в душата ми дива безбрежност

и в мен ще те нося завинаги, знам.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??