30 июн. 2013 г., 14:34

Обич 

  Поэзия
487 0 0

Пиленце, зайченце, агънце, котенце...

Мое мило, любимо дете!

От майчина обич, топи се мойто сърце!

Но си порасло. Не искаш закрила.

дори си намерил своята " мила"!

А аз? Какво да правя с тез нежни думи,

след като няма мост помежду ни?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??