Jun 30, 2013, 2:34 PM

Обич 

  Poetry
490 0 0

Пиленце, зайченце, агънце, котенце...

Мое мило, любимо дете!

От майчина обич, топи се мойто сърце!

Но си порасло. Не искаш закрила.

дори си намерил своята " мила"!

А аз? Какво да правя с тез нежни думи,

след като няма мост помежду ни?

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??