15 февр. 2011 г., 19:06

Обич 

  Поэзия
344 0 0

От омайващия залив

бликат езерни води

и в небесния свод

се къпят чудно хубави очи.

Аз обичам те безумно,

мисълта ми все към теб лети.

Ти пулсираш в сърцето ми и

една истина то ми шепти...

Обичам те!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??