Feb 15, 2011, 7:06 PM

Обич 

  Poetry
343 0 0

От омайващия залив

бликат езерни води

и в небесния свод

се къпят чудно хубави очи.

Аз обичам те безумно,

мисълта ми все към теб лети.

Ти пулсираш в сърцето ми и

една истина то ми шепти...

Обичам те!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??