От омайващия залив
бликат езерни води
и в небесния свод
се къпят чудно хубави очи.
Аз обичам те безумно,
мисълта ми все към теб лети.
Ти пулсираш в сърцето ми и
една истина то ми шепти...
Обичам те!
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Todos los derechos reservados