2 дек. 2016 г., 00:07

ОБИЧ 

  Поэзия » Любовная
566 1 2

 

 

           ОБИЧ

 

Тихо ми шепне нощта.

Гали ме нежно с гласа ти.

Идва при мен с обичта,

скрита дълбоко в съня ти.

 

Няма закон за това!

Никой не го е измислил!

Как да обичаш стрела,

литнала в облаци чисти...

 

Как да избягаш далеч,

дето стрелата я няма...

Там да намериш човек,

който обича за двама...

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??