Dec 2, 2016, 12:07 AM

ОБИЧ 

  Poetry » Love
574 1 2

 

 

           ОБИЧ

 

Тихо ми шепне нощта.

Гали ме нежно с гласа ти.

Идва при мен с обичта,

скрита дълбоко в съня ти.

 

Няма закон за това!

Никой не го е измислил!

Как да обичаш стрела,

литнала в облаци чисти...

 

Как да избягаш далеч,

дето стрелата я няма...

Там да намериш човек,

който обича за двама...

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??