Има обич на Земята,
Бог на всеки обич дава.
Води ме към светлината,
към Божествената слава!
Мислех си – съдба горчива
участ ми е отредила.
Но душата ми прелива
от любов що дава сила.
Всеки ден ми носи радост –
среща ме с души човешки.
И се чувствам в първа младост
без вина, без тежки грешки...
Тук, на тази малка гара,
сред красивата природа,
Бог дари ми сила, вяра –
свободата сам да ходя...
© Иванъ Митовъ Все права защищены
Желая ви здраве, щастие и много ОБИЧ от любимите ви хора!