Mar 20, 2018, 6:02 PM

Обич 

  Poetry » Other
308 2 3

Има обич на Земята,

Бог на всеки обич дава.

Води ме към светлината,

към Божествената слава!

 

Мислех си – съдба горчива

участ ми е отредила.

Но душата ми прелива

от любов що дава сила.

 

Всеки ден ми носи радост –

среща ме с души човешки.

И се чувствам в първа младост

без вина, без тежки грешки...

 

Тук, на тази малка гара,

сред красивата природа,

Бог дари ми сила, вяра –

свободата сам да ходя...

© Иванъ Митовъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??