Обич
Защо те губя, защо те няма,
защо те мисля аз сега,
жестока е любовта
аз знам това,
когато съдбата реши
да сме разделени
с години помрачени.
Душата е ранена,
а сърцето оскърбено
като две дупки,
които водят към пропастта.
Две сълзи горещи,
две човешки
капят тихо в нощта.
Две сърца
и една ранено влюбена душа
искат само свобода.
Как да върнат
времето назад,
за да бъдат в едно,
в добро или зло.
© Янкова Все права защищены