Aug 13, 2006, 3:42 PM

Обич 

  Poetry
830 0 2

                                             Обич

 

                                   Защо те губя, защо те няма,

                                   защо те мисля аз сега,

                                   жестока е любовта

                                   аз знам това,

                                   когато съдбата реши

                                   да сме разделени

                                   с години помрачени.

                                   Душата е ранена,

                                   а сърцето оскърбено

                                   като две дупки,

                                   които водят към  пропастта.

                                   Две сълзи горещи,

                                   две човешки

                                   капят тихо в нощта.

                                   Две сърца

                                   и една ранено влюбена душа

                                   искат само свобода.

                                   Как да върнат

                                   времето назад,

                                   за да бъдат в едно,

                                   в добро или зло.

 

© Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??