Броени минути... и дните
през мене
преминали...
бели хлябове
недокоснати...
в нощвите пазени
с болката ми покрити...
нощите... безсънни и тихи
моите...
нецелунати...
тъжната песен
на кукувица...
в мрака дочута
от зората прокудена...
мислите бели... и черните
в тишината
потулени...
ракла за обич
изписана...
в душата стаени
нежни мигове случени...
думите мои... и твоите
пътека
свята към храма...
блага молитва
изречена...
от Бога дарена
китка здравец за двама...
© Магдалена Костадинова Все права защищены