29 нояб. 2007 г., 14:53

Обич моя 

  Поэзия » Любовная
847 0 3

Обич моя

 

Ти влезе тихичко  и нежно на пръсти,

вратата притвори сякаш без шум,

приседна до моето тяло

и каза "Обичам те" и излезе навън!

 

Любовта ни със тебе беше пролетна птица,

високо литнала в безкрайната шир.

Тя търси другарче там в небесата,

а аз търся те плахо в безкрайния мир!

 

Къде си сега, моя любима,

разби ми сърцето - копнея за теб;

не ме оставяй сред дивите вълци,

аз искрено страдам - но ти си далеч!

 

Кога ли отново тебе ще видя,

кога ли ще видя твойто лице,

аз пак ще се влюбя във тебе

и времето бавно тече ли, тече!

© Виктор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??