3 дек. 2017 г., 23:27

Обич моя 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
321 0 2

Една стена пред моя поглед

и виждам само твоята душа

трепти свикнала с любовта ми

а ти вървиш уверено бъдещето светло.

Кое ти дава тази сила?

Коя силна обич те плени?

Моите чувства спират ли в сърцето?

Или от страни надничат като чужди?

Мислейки за мъжката ти гръд,

за топлите ти длани,

за неповторимите ти ласки,

аз копнея в тиха нощ

и мисълта ми прегръща ме вместо тебе.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??