17 февр. 2016 г., 11:19

обичах... 

  Поэзия
412 0 0

Обичах песните,цветята,
животни,хора,ветрове.
Танцувах, любих и разлюбвах...
Какво от туй?
Със немощно сърце
отнасям счупената си черупка
за равносметка днес....
Но като кантар бездушен,
жестокият ми съдия
ме връща пак при същите неща-
да пея,любя и разлюбвам...
А против умора 
вяра откъде?
Палачът нищо не ми даде...

© Юлия Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??