15 мая 2007 г., 14:49

Обичах те... 

  Поэзия
1025 0 4
Обичах те бавно.
Обичах те нежно.
Обичах те страстно,
моя любов...
Обичах те с думи.
Обичах те с поглед.
Обичах те с устни.
Това е любов!
Обичах те моя.
Обичах прекрасно...
За да превърна,
магията наша
от обич в любов...

© Цветан Бекяров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??