15.05.2007 г., 14:49 ч.

Обичах те... 

  Поезия
1024 0 4
Обичах те бавно.
Обичах те нежно.
Обичах те страстно,
моя любов...
Обичах те с думи.
Обичах те с поглед.
Обичах те с устни.
Това е любов!
Обичах те моя.
Обичах прекрасно...
За да превърна,
магията наша
от обич в любов...

© Цветан Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??