May 15, 2007, 2:49 PM

Обичах те... 

  Poetry
1020 0 4
Обичах те бавно.
Обичах те нежно.
Обичах те страстно,
моя любов...
Обичах те с думи.
Обичах те с поглед.
Обичах те с устни.
Това е любов!
Обичах те моя.
Обичах прекрасно...
За да превърна,
магията наша
от обич в любов...

© Цветан Бекяров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??