2 окт. 2024 г., 21:54  

Обичай 

  Поэзия » Любовная
82 1 0

Обичай,

обичай.

Додето сме млади.

Додето сме млади

и още невинни.

Додето животът

не ни е уплашил.

Преди да станем 

уморени 

и мними.

 

Целувай,

целувай,

додето сме млади.

Готови да спим под открито небе.

Преди да подпалят

сърцата пожари,

преди обгорени

да станем на лед.

 

Прегръщай,

прегръщай,

додето сме млади.

Безсилно и силно до тебе ме дръж.

Преди да се препъна и падна…

 

Преди първия есенен дъжд.

 

Обичай,

обичай,

додето сме живи,

додето мечтаем,

копнеем, горим.

 

Целувай,

прегръщай,

не вземай назаем,

Че път е животът.

Да го вървим.

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??