3 янв. 2008 г., 10:06

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
737 0 2
Остани при мен докато те обичам още,
докато съм готова да бъда само твоя,
Остани до мен и ме обичай,
докато те желая още!
Прегърни ме, докато съм тук,
защото твойта топлина ме стопля!
Целувай ме, докато съм още тук,
докато не съм избягала при някой друг.
Накарай ме да не те забравя,
спирайки дъжда отвън.
Пробуди огъня в очите ми
и забави ритъма на сърцето ми!

Обичай ме...


© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??