Не ме мъчи, а ме обичай
във утрото със паднала роса,
със ангелско гласче изричай
онези думички на любовта.
Не ме мъчи, а вечер тихо
във съня ми ти ела,
направи всичко пак красиво,
както исках досега...
Щастие безмълвно подари ми -
от всичко в теб да блика любовта
и всеки път, когато идваш,
дарявай ми частица топлота!
© Росица Димитрова Все права защищены