14 нояб. 2010 г., 14:07

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
653 0 2

ОБИЧАЙ  МЕ

 

Не  ме  обичай  само  във  неделя.

Не приспивай  мечтите  без  любов.

Не  ме  обичай  с  празни  чувства.

Не  бъди  добър  само  в  полунощ.

 

Не  осъждай  жарта  от  любовта ми!

Не  разчупвай  ледовете  край  брега.

Заплувай в любовта ми искрено... блажено.

Остани  със  мен  влюбен... до смъртта.

 

Не  ме  обичай с преструвки и лъжи.

От  извора  в  очите  ми  - отпий!

Стопли  сърцето  ми  с  целувки!

Душата  ми  на  страсти  овладей!

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??