ОБИЧАЙ МЕ
Не ме обичай само във неделя.
Не приспивай мечтите без любов.
Не ме обичай с празни чувства.
Не бъди добър само в полунощ.
Не осъждай жарта от любовта ми!
Не разчупвай ледовете край брега.
Заплувай в любовта ми искрено... блажено.
Остани със мен влюбен... до смъртта.
Не ме обичай с преструвки и лъжи.
От извора в очите ми - отпий!
Стопли сърцето ми с целувки!
Душата ми на страсти овладей!
© Крисимира Найденова All rights reserved.