Обичай ме, обичай ме… Обичай.
Поискай ме,
жадувай ме,
желай ме.
Днес твоя миг пресичам.
Всичката си обич дай ми.
Не чакай утрето, не чакай,
празнувай ме в сърцето си, празнувай.
Утре може само да оплакваме
това, което днес пропускаме.
Вселената днес ни предлага
любов и щастие и… Всичко.
Недей от свойто щастие да бягаш,
Обичай ме, обичай ме…
Обичай…
© Албена Стефанова Все права защищены