Dec 4, 2009, 11:22 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
522 0 3

Обичай ме, обичай ме… Обичай.

Поискай ме,

жадувай ме,

желай ме.

Днес твоя миг пресичам.

Всичката си обич дай ми.

 

Не чакай утрето, не чакай,

празнувай ме в сърцето си, празнувай.

Утре може само да оплакваме

това, което днес пропускаме.

 

Вселената днес ни предлага

любов и щастие и… Всичко.

Недей от свойто щастие да бягаш,

Обичай ме, обичай ме…

Обичай…

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??