4.12.2009 г., 23:22 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
523 0 3

Обичай ме, обичай ме… Обичай.

Поискай ме,

жадувай ме,

желай ме.

Днес твоя миг пресичам.

Всичката си обич дай ми.

 

Не чакай утрето, не чакай,

празнувай ме в сърцето си, празнувай.

Утре може само да оплакваме

това, което днес пропускаме.

 

Вселената днес ни предлага

любов и щастие и… Всичко.

Недей от свойто щастие да бягаш,

Обичай ме, обичай ме…

Обичай…

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??