Обичам, когато ме докосваш
и с устни търсиш моите с копнеж...
Обичам, когато ме целуваш...
вулкан от страсти да разпалваш в мен...
Обичам, когато ме погледнеш
с очи любящи, с огнен плам...
магията любовна да усетя...
в сърцето си за нея да издигна храм...
Обичам, когато се усмихваш...
лицето ти сияе и попадам в плен...
на две очи - небесни, ярки...
проникващи дълбоко в мен...
Обичам, когато силно ме притиснеш...
до себе си... и ме погалиш с длан...
от нея глътка нежност да отпия...
на ласките любовни аз да се предам...
Обичам, когато те почувствам...
вътре в мен... така желан... и силен... нежен...
до тялото ти топло да се сгуша...
да те целувам... гледам... и ти се отдам...
© Ася Стоянова Все права защищены