Jul 15, 2010, 9:16 PM

Обичам... 

  Poetry » Love
628 0 0

                               

                                Обичам, когато ме докосваш

                                и с устни търсиш моите с копнеж...

                                Обичам, когато ме целуваш...

                                вулкан от страсти да разпалваш в мен...

                                Обичам, когато ме погледнеш

                                с очи любящи, с огнен плам...

                                магията любовна да усетя...

                                в сърцето си за нея да издигна храм...

                                Обичам, когато се усмихваш...

                                лицето ти сияе и попадам в плен...

                                на две очи - небесни, ярки...

                                проникващи дълбоко в мен...

                                Обичам, когато силно ме притиснеш...

                                до себе си... и ме погалиш с длан...

                                от нея глътка нежност да отпия...

                                на ласките любовни аз да се  предам...

                                Обичам, когато те почувствам...

                                вътре в мен... така желан... и силен... нежен...

                                до тялото ти топло да се сгуша...

                                да те целувам... гледам...  и ти се отдам...




© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??