9 янв. 2013 г., 15:52

Обичам 

  Поэзия » Любовная
673 0 0

Обичам гласа ù,

обичам котката ù,

обичам шапката ù,

обичам работата ù,

обичам баба ù,

обичам родителите ù,

обичам нея.

                                                                                          

... на момичето с лилавите панталони

© Георги Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??