23 дек. 2016 г., 11:51

Обичам... 

  Поэзия » Любовная
992 0 1

 

 

Ако животът е, за да не те обичам,

а смъртта, за да мога да те обичам,

тогава винаги предпочитам смъртта,

пред живота, в който не мога да обичам...

© Габриела Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??