Dec 23, 2016, 11:51 AM

Обичам... 

  Poetry » Love
960 0 1

 

 

Ако животът е, за да не те обичам,

а смъртта, за да мога да те обичам,

тогава винаги предпочитам смъртта,

пред живота, в който не мога да обичам...

© Габриела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??