24 янв. 2018 г., 10:11

Обичам 

  Поэзия » Любовная
308 2 0

Обичам силно,

с цялото сърце...

А то до болка 

се разкъсва. 

Дели се не 

на две,

дели се на стотици 

като парченца 

счупени стъкла.

И после някой казва 

"това е любовта!".

Нали любов е щастие 

за двама.

Къде си ти, когато 

тук те няма? 

Или двама никога

не сме били значи 

нито щастие, нито любов 

си ти! 

© Габриела Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??