Обичам силно,
с цялото сърце...
А то до болка
се разкъсва.
Дели се не
на две,
дели се на стотици
като парченца
счупени стъкла.
И после някой казва
"това е любовта!".
Нали любов е щастие
за двама.
Къде си ти, когато
тук те няма?
Или двама никога
не сме били значи
нито щастие, нито любов
си ти!
© Габриела Димитрова All rights reserved.