17 окт. 2018 г., 09:43

Обичам 

  Поэзия » Любовная
465 0 1

Обичах тихо и надничах отстрани

не се надявах с теб да сме сами

крадях усмивки и отвеждах ги във плен

не знаех сам какво си ти за мен

аз радвах ти се тайно 

и подтисках любовта 

любов ли бе боях се да реша

любов любов боли след нея да 

нека после ме боли

обичам те сега

© Martin Hristov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??