Oct 17, 2018, 9:43 AM

Обичам 

  Poetry » Love
517 0 1

Обичах тихо и надничах отстрани

не се надявах с теб да сме сами

крадях усмивки и отвеждах ги във плен

не знаех сам какво си ти за мен

аз радвах ти се тайно 

и подтисках любовта 

любов ли бе боях се да реша

любов любов боли след нея да 

нека после ме боли

обичам те сега

© Martin Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??