6 июн. 2008 г., 07:05

Обичам! 

  Поэзия » Любовная
837 1 4

Обичам!

                 Безусловно!

                                           Безотказно!

       Различностите твои неброими,

       спокойствието - крайно безобразно

       и доводите ти непоклатими,

       с които всеки зреещ спор пресичаш

       и заковаваш гледната си точка...

Обичам!

       Начина, по който ме обичаш,

       страстта, която не търпи отсрочка

       и нежността, излята ураганно...

Обичам те!

       Във утрото си ранно,

       когато изтощена до отмала

       в прегръдката ти мъжка се потапям...

Обичам!

       Чувствената струна, затрептяла

       в гласа ти,  от която се разтапям...

Обичам!

       Ласките по голата ми кожа,

       докато бавно в мрака дрехите събличам...

 

Такъв един  - безумно невъзможен -

аз безусловно и несекващо - Обичам!

(Непоносим във свойта мъжка хаотичност,

обичан в тази същностна различност...)

 

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??