30 нояб. 2010 г., 12:45

Обичам 

  Поэзия » Любовная
780 0 3





Не пиша нищо ново, знам.
Редовните слова познати.
И в любовта, до болка прям,
използвам същите похвати.

Не е в мен нова любовта.
Как в думи нови да обличам
и чувствата, и радостта?
Ти знаеш откога обичам.

Обичам те...
Със твърдост на скала.
Със порив буен на река.
Със необятност на небе...

И като тях и любовта
не се променя. Все така...
До смърт е в моето сърце.



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??