Обичам да обичам, чувството е прекрасно,
да те милвам нежно и целувам страстно.
Обичам да усещам тръпката в сърцето,
душата млада ми е като душата на детето.
Обичам да обичам твоето лице красиво,
да те целувам и да те прегръщам силно, диво.
Да галя дългата ти гъста,хубава коса,
красивата шия и нежните ти рамена.
Обичам да обичам и от теб очаквам това,
да ме милваш и целуваш чак до сутринта.
Да се притискат страстно нашите тела
да тръпнат, да усетят насладата от Любовта!
Обичам да обичам да те чакам в къщи вечерта,
забързана, изморена но с усмивка на уста?
Да ме прегърнеш и нежно целунеш веднага,
и да ме попиташ. - Мили как ти мина деня?
© Валентин Миленов Все права защищены