May 3, 2019, 11:57 PM

Обичам да обичам 

  Poetry » Love
388 0 1

             Обичам да обичам

 

Обичам да обичам, чувството е прекрасно,

да те милвам нежно и целувам страстно.

Обичам да усещам тръпката в сърцето,

душата млада ми е като душата на детето.

 

Обичам да обичам твоето лице красиво,

да те целувам и да те прегръщам силно, диво.

Да галя дългата ти гъста,хубава коса,

красивата шия и нежните ти рамена.

 

Обичам да обичам и от теб очаквам това,

да ме милваш и целуваш чак до сутринта.

Да се притискат страстно нашите тела

да тръпнат, да усетят насладата от Любовта!

 

Обичам да обичам да те чакам в къщи вечерта,

забързана, изморена но с усмивка на уста?

Да ме прегърнеш и нежно целунеш веднага,

и да ме попиташ. - Мили как ти мина деня?

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??