18 нояб. 2020 г., 20:18

Обичам да съзерцавам красотата 

  Поэзия » Любовная
240 0 2

Обичам да съзерцавам красотата,

искам да летя, да пея,

искам да ме гали светлината,

искам щастливо да живея.

 

И ти си нежна и добра,

ангел в лъчи облян,

но душата ми разбра -

за мен си само блян.

 

От мен далеч си ти,

душа те силно пожела,

иска с тебе да лети,

да разпери тя крила.

 

Но ти си само мечта,

но и спомен чист и драг,

най-красива на света,

помня гласа ти благ.

 

Той ме топли още,

топли моето сърце,

но не ме обичаш изобщо,

но далеч са твоите ръце.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??