Обичам да съзерцавам красотата,
искам да летя, да пея,
искам да ме гали светлината,
искам щастливо да живея.
И ти си нежна и добра,
ангел в лъчи облян,
но душата ми разбра -
за мен си само блян.
От мен далеч си ти,
душа те силно пожела,
иска с тебе да лети,
да разпери тя крила.
Но ти си само мечта,
но и спомен чист и драг,
най-красива на света,
помня гласа ти благ.
Той ме топли още,
топли моето сърце,
но не ме обичаш изобщо,
но далеч са твоите ръце.
© Георги All rights reserved.